Testimi i ADN-së së Qenit

Ne kemi një gamë gjithëpërfshirëse të testimit të ADN-së për qenin tuaj duke përfshirë përcaktimin e racës, kontrollimin për
ndonjë çrregullim ose tipar dhe gjithashtu specializoheni në kushte specifike që lidhen me qenin tuaj.

Identifikimi I races së qenve

Përcaktoni nëse qeni juaj ështe një përzierje racash ose ka origjinë nga një race e pastër.

DogCheck 2.1

Ekzaminimi I qenit tuaj dhe analizimi i 175 çrregullimeve gjenetike dhe tipareve.

DogCheck 3.0

Ekzaminim i avancuar për 250 çrregullime dhe tipare gjenetike.

Paketat për racat e qenve

Testimi i qenve të racave të pastra për çrregullime specifike gjenetike të racave dhe ngjyrat e veshjeve.

Paketat me ngjyra dhe tipare

Paketat për ngjyrën dhe tiparet

Çrregullime të vetem gjenetike te qenve

Analiza e kushteve specifike

Testi i çrregullimeve autoimmune të qenve

Një gjendje në të cilën sistemi juaj imunitar gabimisht sulmon sistemin imunitar të qenve tuaj.

Testi i Amilazës

Analizimi i tretjes së niseshtesë dhe optimizimi i një diete specifike për qenin tuaj.