Rreth nesh

Që nga themelimi, ne tani kemi 3 zyra në të gjithë Evropën dhe me korrektësi përpunojmë mijëra mostra gjenetike brenda laboratorit tonë të testimit. Qëllimi ynë është i drejtpërdrejtë, ne jemi jashtëzakonisht të përkushtuar në ofrimin e shërbimit standard dhe sigurimin e klientëve tanë me shërbime të shpejta, të përballueshme dhe shumë të sakta të testimit të ADN-së për të përmirësuar mirëqenien e kafshëve tuaja.

Ne kemi një gamë gjithëpërfshirëse të testimit të ADN-së për kafshën tuaj shtëpiake, duke përfshirë përcaktimin e racës, kontrollimin e çrregullimeve ose tipareve dhe gjithashtu të specializuar në kushte specifike të problematikave që lidhen me kafshën tuaj. Me Checkupin për macen ose Checkupin për qenin ju merrni një nga informacionet më të gjera të shqyrtimit gjenetik, sot.

Ne kemi një portofol të gjerë testesh për kafshët tuaja dhe monitorojmë vazhdimisht teknologjitë dhe konceptet e reja dhe prezantojmë shërbime të reja për klientët tanë.