Shërbimet e Testimit të Kafshëve Gjenetike me porosi

Keni ndonjë kërkesë që kafshët e tjera të testohen gjenetikisht?

Në FERAGEN ne vazhdojmë të përpiqemi për përsosmëri me portofolin tonë aktual të testimit dhe vlerësojmë vazhdimisht opsionet dhe teknologjitë e reja të testimit. Tani jemi në proçes të fillimit të shërbimeve të testimit gjenetik për kuajt dhe devetë!

Nga një aftësi shkencore dhe teknologjike, ne kemi ekspertizën për të siguruar testimin gjenetik të kafshëve për shumë specie të ndryshme.

Nëse keni një projekt specifik në lidhje me testimin e ADN-së në kafshë, ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar kërkesat tuaja dhe ne do t’ju këshillojmë për hapat e ardhshëm të funksionimit të proçesit. Na Kontaktoni (Lidhja për në faqen e kontaktit)

 • Lider në tregun Europjan
 • Saktësi Maksimale
 • Laboratori Shtetëror Për Artin
 • Inovacion
 • Testim Cilësor
 • Analiza të Shpejta
 • Ekpertizë Teknike
 • Rrjet i Së Ardhmes
 • Shemëgjuhësh
 • Hulumtim i Fokusuar
 • Shërbim Klienti Cilësor
 • Plotësisht i Çertifikuar
 • Këshillim Gjenetik
 • Trajnim dhe Webinar Online