Bashkepunoni me Ne

Shërbimet tona analitike gjenetike me çmime konkurruese dhe të akredituara të Testimit të Kafshëve për shëndetin dhe mirëqenien e kafshëve tuaja. Nëse jeni të interesuar të bëni partneritet me FERAGEN, thjesht na kontaktoni dhe ne do t'ju këshillojmë për hapat e ardhshëm.

  • Rezultate me Saktësi të Lartë
  • Shërbime Plotësisht të Akredituara
  • Çmime Konkuruese dhe në Kohë të Shpejtë-E disponueshme edhe shërbim i shprehur.
  • Gamë e Zgjeruar e Shërbimeve të Testimit që Mbulojnë Kafshë dhe Raca të Ndryshme.
  • Laboratori më mire deri tani për Saktësi, dhe pa marzh gabimi
  • Rezultatet e testit jepen Elektronikisht në Format PDF
  • Rezultet e Testit Përmbajnë edhe Logon e Biznesit Tuaj
  • Metoda e Drejtperdrejtë e Marrje së Kampjoneve Përmes Kiteve të ADN
  • Mundësohen linja shumë të mira Bashkëpunimi në të Ardhmen
  • Realizohen Konsulta Trajnime dhe Webinare Online

Le të punojmë së bashku