FERAGEN - Laboratori Gjenetik Veterinar

Prezantimi i Laboratorit Lider të Testimit të ADN-së së Kafshëve në Europë

Shërbimet Tona

Tani ne kemi pika në Angli, Austri & Gjermani dhe testojmë me saktësi mijëra mostra të ADN-së për klientë privatë, veterinerë, klube, shoqata, mbarështues dhe organizata në të gjithë Evropën.

Testimi i ADN-së së qenit

Testimi i ADN-së së maceve

Prindëria

Testimi i ADN-së së kalit

Kafshë shtëpiake, Vets, Klube dhe Mbarështues

FERAGEN ofron Shërbime të Akredituara të Testimit Gjenetik të ADN-së për… qen, mace, kuaj dhe më shumë.

Për shumë vite, ne kemi qenë laboratori i preferuar i testimit të ADN-së për pronarët e kafshëve shtëpiake, shumuesit, klubet dhe veterinerët në të gjithë Evropën. Ne kemi një ekip të përkushtuar profesionistësh në ofrimin e testimit të çertifikuar të ADN-së së kafshëve me mbështetje të jashtëzakonshme të klientit. Ne ofrojmë pagesa të shërbimeve të përballueshme dhe kohë testimi të shpejtë, si dhe konsulta falas dhe profesionale.

Ne jemi një laborator veterinar gjenetik i çertifikuar & për shkak të kërkesës së madhe për këto teste ne tani po fillojmë shërbimet tona në të gjithë Evropën, me shërbimet tona ekzistuese të testimit të ADN-së së kafshëve dhe një rrjet të gjerë të shërbimeve të diagnostikimit të shëndetit dhe mirëqenies së kafshëve në të ardhmen. Tani kemi pajisje në të gjithë Evropën dhe testojmë me saktësi mijëra mostra të ADN-së për klientë privatë, veterinerë, klube, shoqata, mbarështues dhe organizata në të gjithë Evropën, Lindjen e Mesme dhe Azinë.